Dierenopvang Zevenhoven

Een hecht familiebedrijf

In 2011 is Corné Voshart samen met zijn dochter Dierenopvang Zevenhoven gestart, ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig dierenopvang. Door de jaren heen is er veel veranderd en is zoon Rob nu mede eigenaar geworden. Rob, zijn partner Angela Bader en zijn vader Corné runnen zij nu dit mooie bedrijf gelegen in het buiten gebied van Zevenhoven. Dierenopvang Zevenhoven vangt honden en katten op. Daarnaast zijn er ook verschillende verblijven voor konijnen, cavia’s, overige knaagdieren en vogels.

Daisy en Spot

Deze twee lieve honden houden het bedrijf veilig. Het kan voorkomen dat u deze twee tegen komt als u uw huisdier komt brengen. Als u ze even gedag zegt weten ze dat het goed zit.

IMG_4908

Corné Voshart

Corné Voshart is de eigenaar van Dierenopvang Zevenhoven. Hij is een ervaren en gediplomeerde dierverzorger die naast de verzorging van de dieren ook de kennismaking gesprekken doet.

Rob Voshart

Rob Voshart is mede eigenaar van Dierenopvang Zevenhoven. Deze jonge gediplomeerde en enthousiaste dierverzorger streeft ernaar dat er op een juiste manier voor uw huisdier wordt gezorgd. Ook kan het zo zijn dat u de kennismaking gesprek bij Rob doet.

Angela Bader

Angela Bader is de nieuwe toevoeging aan het team. Ze is enthousiast, gediplomeerd en staat altijd voor uw dieren klaar.

Mona, Lisa en Truffel

Wij hebben al een aantal jaren twee poezen die dienen als gastvrouwen. Deze twee lieve en hele nieuwsgierige Europese kortharen heten Mona en Lisa. Ze vinden het heerlijk om geaaid te worden en dienen als gezelschap voor uw kat. Sinds kort hebben wij ook Truffel vast aangenomen in ons pension. Deze lieve gecastreerde Ragdoll kater hebben wij overgenomen van iemand die er helaas niet meer voor kon zorgen. Nu houdt ook hij uw kat en Mona en Lisa gezelschap.

image

Referenties

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Bekijk al onze reviews op Google.
Tevreden over onze diensten? Laat hier dan ook een review achter?

Really nice, clean and friendly. They answered to my messages all the time and let us know how our dog was doing, so comunication is really good. If we could have also few photos or little movie with her would have been evan more perfect. Our Cutie was looking so good when she arrived home . Thanks for everything! 🤗
For sure we will visit you again! 🐶

Leona Manea

Onze hond is er 4 weken van de zomervakantie geweest en ze heeft het denk ik super top gehad. Ze zag er nog steeds super verzorgd uit, dus als wij weer weg gaan dan gaat ze zeker weer die kant op.

Melanie Dylano

Het liefst nemen we onze honden altijd mee, maar als dat niet gaat dan brengen we ze met een gerust hart naar dit honden hotel. Mooi en ruim opgezet en je kan kiezen voor een buiten uitloop erbij. Altijd vriendelijk ontvangst! Aanrader.

Manou

Onze hond komt er van kleins af aan al, fijne plek om haar te brengen met de vakanties.

Kim

Prima opvang. Ik breng mijn kat hier graag naar toe. Prima ruime opzet voor de kat om daar tijdens vakanties door te brengen.

Joost

Onze hond is weer 3 weken hier geweest en is zeer goed verzorgd. Helaas was het noodzakelijk dat hij naar de dierenarts moest maar dit is ook perfect geregeld.

Joost

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima