Overige dieren

Vogels en andere dieren

Voor overige dieren zoals vogels (graag van tevoren even overleggen of we hem/haar aannemen) hebben we planken gemaakt in dezelfde ruimte als de knaagdieren. Hierop zetten wij de kooien van de vogels. Graag het eigen voer en de kooi meenemen.

Kennismaken

Graag van tevoren even overleggen of we hem/haar aannemen. Voor uw huisdier is een intake niet noodzakelijk. Wilt u toch graag zien waar uw huisdier gaat logeren dan kunt u bij de foto’s kijken op de site of kan u een afspraak maken. Tijdens de intake vult u een formulier in, komt u niet op intake dan wordt dit formulier opgestuurd via de mail. Graag zo snel mogelijk de formulieren terug sturen, zodat we de boeking in orde kunnen maken.

bird-cage-highres

Referenties

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0. Bekijk al onze reviews op Google.
Tevreden over onze diensten? Laat hier dan ook een review achter?

Het liefst nemen we onze honden altijd mee, maar als dat niet gaat dan brengen we ze met een gerust hart naar dit honden hotel. Mooi en ruim opgezet en je kan kiezen voor een buiten uitloop erbij. Altijd vriendelijk ontvangst! Aanrader.

Manou

Onze hond komt er van kleins af aan al, fijne plek om haar te brengen met de vakanties.

Kim

Prima opvang. Ik breng mijn kat hier graag naar toe. Prima ruime opzet voor de kat om daar tijdens vakanties door te brengen.

Joost

Onze hond is weer 3 weken hier geweest en is zeer goed verzorgd. Helaas was het noodzakelijk dat hij naar de dierenarts moest maar dit is ook perfect geregeld.

Joost

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima