Bedankt voor het reserveren

Bedankt voor het reserveren, wij zullen als alles klopt de bevestiging op de mail zetten. Daarnaast gaan wij er alles aan doen om er een leuke tijd van te maken voor uw huisdier(en).

Honden

Als uw hond komt logeren willen wij graag dat u meeneemt:

  • Het paspoort van uw hond. (Als wij controle krijgen moeten wij kunnen aantonen dat uw hond voldoende is geënt. Het paspoort blijft tijdens het verblijf bij ons.)
  • Heeft uw hond speciaal voer vanwege een allergie of dieet dan kan dit mee gegeven worden als uw hond wordt gebracht. Wij zorgen ervoor dat uw hond dan zijn eigen voer krijgt. Dit geldt ook voor medicijnen.
  • Voerbakken, waterbakken en riem zijn niet nodig. Om misverstanden te voorkomen hebben wij liever niet dat u deze spullen meeneemt. Een eigen kleedje meenemen is mogelijk dit is echter wel op eigen risico.

Katten

Als uw kat komt logeren willen wij graag dat u meeneemt:

  • Het paspoort van uw kat. (Als wij controle krijgen moeten wij kunnen aantonen dat uw hond voldoende is geënt. Het paspoort blijft tijdens het verblijf bij ons.)
  • De transportmand van uw kat mag bij ons blijven staan. Wij zetten uw naam op de mand zodat er later geen misverstand ontstaat.
  • Eventueel speciaal voer. (Uw kat wordt dan 2x per dag apart gezet. Wel staat er de hele dag voer in de kamer waardoor wij dus geen 100% garantie kunnen geven dat uw kat niet van onze voer eet.)

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima